بررسی رابطه مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) با عملکرد بازاریابی صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان اردبیل- قسمت ۵ | ... | |
رضایت وجود یک احساس مثبت است که در نهایت در مصرف کننده یا دریافت کننده ایجادمی شود در اصل این احساس به واسطه برآورده شدن انتظارات مشتری و عملکرد عرضه کننده به وجودمی آید. بر حسب این که انتظارات مشتری و کالا یا خدمت با یکدیگر هم سطح باشند یا کالا بالاتر یا پایین تراز سطح انتظارات مشتری میباشد در او احساس رضایت یا ذوقزدگی یا نارضایتی پدید میآید (ونوس و صفاییان، ۱۳۸۴، ص ۶۷).
۱-۷-۲) تعریف مفهومی و عملیاتی متغیرهای مستقل مدیریت ارتباط با مشتری
شاخصهای بعد «تمرکز بر مشتریان کلیدی»
شاخص ۱: بازاریابی تعاملی خلق مجدد.
شاخص ۲: ارائه خدمات خاص بیمهای به مشتریان کلیدی.
شاخص ۳: شناخت ارزش دورهای عمر مشتری کلیدی.
شاخص ۴: هماهنگیهای لازم برای تغییر در یک خدمت بیمهای خاص به درخواست مشتریان کلیدی. برای دانلود متن کامل پایان نامه به سایت tinoz.ir مراجعه کنید. سوالات ۱ تا ۴ پرسشنامه در مورد این متغیر مطرح گردیده است.
۱-۷-۲-۲) سازمان CRM: عبارت است از تغییرات بنیادی در شیوه سازماندهی و فرایندهای کسب و کار بر اساس فرایند (هافمن و کاشمری، ۲۰۰۰).
CRMشاخص های بعد سازمان
شاخص ۱: مدیریت منابع انسانی.
شاخص ۲: برگزاری کلاسهای آموزشی برای کارکنان در زمینه برقراری ارتباط با مشتری.
شاخص ۳: وجود اهداف تجاری در زمینه بدست آوری مشتری.
شاخص ۴: وجود اهداف تجاری در زمینه حفظ مشتریان کنونی و تمدید بیمه نامه.
شاخص ۵: سنجش میزان عملکرد بر مبنای برآورده کردن موفق نیازهای مشتریان.
شاخص ۶: ساختار سازمانی بر حسب مشتری. سوالات ۵ تا ۱۰ پرسشنامه در مورد این متغیر مطرح گردیده است.
۱-۷-۲-۳) مدیریت دانش[۷]: بر اساس دیدگاه دانش محور، فلسفه وجودی شرکت خلق، انتقال و بکارگیری دانش میباشد. مدیریت دانش مشتری در ارتباط با به دست آوردن، تسهیم و بسط دانش مشتریان و در راستای به سود رسانی مشترک بین مشتریان و سازمان است (سین تس و همکاران[۸]، ۲۰۰۵).
شاخصهای عامل «مدیریت دانش»
شاخص ۱: ارائه خدمات بیمهای مورد نیاز مشتری در زمان مقرر.
شاخص ۲: پاسخگویی دانش.
شاخص ۳: درک نیازهای مشتریان با بهره گرفتن از اطلاعات آنها در سازمان.
شاخص ۴: وجود کانالهایی برای ایجاد رابطه دو طرفه. شاخص ۵: ارائه خدمات بیمهای با سرعت و در حداقل زمان.
۱-۷-۲-۴) تکنولوژی CRM: بر اساس تکنولوژی اطلاعات، CRM یک سیستم یکپارچه در سطح سازمان است که باعث هماهنگی میان تکنولوژیهای سازمان مانند انبار داده، سایت اینترنتی، اینترانت، اسکنرانت، حسابداری، فروش و بازاریابی میشود (استفان و همکاران[۹]، ۲۰۰۵).
شاخصهای عامل «تکنولوژی»
شاخص ۱: کارکنان فنی مناسب جهت پشتیبانی فنی از تکنولوژی رایانهای.
شاخص ۲: نرم افزار مناسب برای ارائه خدمت به مشتریان.
شاخص ۳: سخت افزارهای مناسب.
شاخص ۴: وجود اطلاعات مشتری در هر نقطه از سازمان. شاخص ۵: وجود پایگاه جامعی از اطلاعات مشتریان.
۱-۸) قلمرو زمینههای سهمی که در تحقیق و پژوهش مورد بحث قرارمی گیرد، روشن بودن دقیق محدوده تحقیق است. یک تحقیق علمی باید دارای حدود و شمول تا حد امکان مشخصی باشد، زیرا تعیین حدود منطقی و صحیح به دقت علمی و ارزش علمی پژوهش خواهد افزود. این محدوده مشخص می کند که پژوهشگر از لحاظ موضوعی، مکانی، زمانی تحقیق را به چه نحو انجام داده است و تا چه حد توانسته متغیرهای مربوط را در کنترل داشته باشد. از طرف دیگر به لحاظ اتلاف زمان، نیروی انسانی و هزینههای مرتبط مشخص شدن حدود تحقیق ضروری به نظر میرسد (شجاعی، ۱۳۸۶، ص ۱۸).
۱-۸-۱) قلمرو موضوعی تحقیق قلمرو موضوعی تحقیق حاضر علم مدیریت است و بررسی حاضر حول محور رابطه مدیریت ارتباط با مشتری بر عملکرد بازاریابی صندوق بیمه روستاییان و عشایر استان اردبیل میباشد. در این تحقیق به سبب فرصت و امکانات محدود از بین ابعاد مدیریت ارتباط با مشتری CRM (تمرکز بر مشتریان کلیدی، سازمان CRM، مدیریت دانش و تکنولوژی) و از ابعاد عملکرد بازاریابی (رضایت و اعتماد مشتریان) مورد بررسی قرار گرفتند.
۱-۸-۲) قلمرو مکانی این تحقیق در بین بیمه شدگان کارگزاریهای بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان اردبیل در محدوده زمانی خاص انجام شده است.
۱-۸-۳) قلمرو زمانی قلمرو زمانی تحقیق حاضر بهمن ماه ۱۳۹۱ تامرداد ۱۳۹۲ می باشد و دادههای تحقیق از طریق پرسشنامه به مدت ۴۵ روز از اوایل اردیبهشت تا نیمه خرداد جمع آوری شدهاند.
۱-۹)چهارچوب نظری و مدل مفهومی تحقیق بر طبق تحقیقات گذشته رابطه مدیریت ارتباط با مشتری ( CRM) با عملکرد بازاریابی میتواند طبق مدل (لوی سین و همکاران، ۲۰۰۵) مورد برسی قرار گیرد. اعتماد
شکل (۱-۱) مدل مفهومی تحقیق رابطه CRM با عملکرد بازاریابی (لوی و همکاران، ۲۰۰۵)
فصل دوم
مروری بر تحقیقات انجام شده
۲-۱) مقدمه امروزه جهانی شدن تجارت، اقتصاد و پویاتر شدن رقابت، نقش مشتریان را در سازمانها تغییر داده و نگاه سازمانها به مشتریان تنها یک مصرف کننده صرف نیست (نایب زاده، ۱۳۸۴، ص ۱۳).
[سه شنبه 1400-01-24] [ 11:17:00 ب.ظ ]
لینک ثابت
|