دانلود مطالب پژوهشی درباره زمانبندی وظیفهها در سیستمهای بیدرنگ نهفته چندهستهای با هدف بهبود انرژی مصرفی و ... | ... | |||
هسته ۱
بنابراین در صورتیکه m پردازنده P1,P2,…,Pm موجود باشند، دو محدودیت مطرح می شود:
واضح است که در حوزه بیدرنگی، هرچه منابع محاسباتی بیشتر باشد، بهبود کارایی زمانبندی نیز بیشتر خواهد بود.
در این الگوریتمها بصورت پیشفرض، یک جزءبندی ایستا از n وظیفه به m زیرمجموعه مجزا تعریف میشود. سپس هر زیرمجموعه به صورت محلی، بروی یک پردازنده توسط یک الگوریتم زمانبندی مختص سیستمهای تکپردازنده، زمانبندی میشود. در واقع هر هسته پردازنده، وظایف مشخص شده خودش را با بهره گرفتن از یک الگوریتم جدا، زمانبندی میکند. ( شکل ۳-۴ - الف )
در این سیاست یک زمانبند به عنوان نماینده کل سیستم، اجرای هر وظیفه روی هر پردازنده را زمانبندی میکند، بعلاوه اجرای وظایف میتواند، با احتمالی بیشتر از یک بار به حالت معلق رفته، سپس مجددا بازیابی شود و این بازیابی میتواند، در پردازنده متفاوتی رخ دهد. یعنی وظایف میتوانند علاوه بر این که روی هر کدام از هستهها اجرا شوند، میتوانند بین هستههای پردازنده جابجا شوند. در این حالت یک صف تنهای عمومی برای همه وظایف بکار برده میشود و وظایف میتوانند براساس اولویتشان بوسیله یک زمانبند، زمانبندی شوند. ( شکل ۳-۴ - ب )
در این حالت تمامی وظایف میتوانند، در پردازندههای متفاوتی اجرا شوند، اما حتی در صورت انحصاری بودن یک وظیفه باید کاملا بروی تنها یک پردازنده اجرا شوند. در واقع این نوع زمانبندی، ترکیبی از دو زمانبندی عمومی و جزبندی است که در آن برخی وظایف نمیتوانند بین هستهها جابجا شوند، در حالی که برخی دیگر از وظایف میتوانند جابجا شوند. ( شکل ۳-۴ - ج )
[پنجشنبه 1400-07-29] [ 05:16:00 ق.ظ ]
لینک ثابت
|