با توجه به مقدار ضریب همبستگی محاسبه شده (۰۸۵/۰) و سطح معنی داری محاسبه شده (۱۲۹/۰sig=) فرض تحقیق «بین سطح تحصیلات پاسخگویان با میزان اعتیاد آنان به مواد مخدر رابطه وجود دارد» رد و فرض صفر تحقیق« بین سطح تحصیلات پاسخگویان با میزان اعتیاد آنان به مواد مخدر رابطه وجود ندارد » تائید می گردد.
ج) بررسی رابطه متغیر میزان درآمد ماهیانه با میزان اعتیاد به مواد مخدر (متغیر وابستهبا توجه به این واقعیت که متغیر میزان درآمد ماهیانه بصورت فاصله ای مطرح گردیده لذا برای شناخت رابطه بین این متغیر با متغیر وابسته از ضریب همبستگی پیرسون استفاده نموده که نتایج محاسبات در جدول ذیل آمده است.
پایان نامه
جدول ۳۴): خلاصه نتایج محاسبات رابطه متغیر مستقل میزان درآمد ماهیانه پاسخگویان با میزان اعتیاد به مواد مخدر

 

متغیر مستقل متغیر وابسته نام آزمون مقدار سطح معناداری
میزان درآمد ماهیانه میزان اعتیاد به مواد مخدر پیرسون ۲۴۱/۰ ۰۳۴/۰

با توجه به مقدار ضریب همبستگی محاسبه شده (۲۴۱/۰) و سطح معنی داری محاسبه شده (۰۳۴/۰sig=) فرض تحقیق «بین میزان درآمد ماهیانه پاسخگویان با میزان اعتیاد آنان به مواد مخدر رابطه وجود دارد» تائید و فرض صفر تحقیق« بین میزان درآمد ماهیانه پاسخگویان با میزان اعتیاد آنان به مواد مخدر رابطه وجود ندارد » رد می گردد. نتایج حاصله گویا این واقعیت بوده که شدت اعتیاد در افراد با درآمد بالا و درآمد پایین بسیار بیشتر از سایر گروه های درآمدی (درآمد متوسط) می باشد لازم به ذکر است که رابطه فوق در حد رابطه بسیار متوسط[۱۸۸] می باشد.
د) بررسی رابطه متغیر متغیر میزان هزینه صرف شده جهت مصرف مواد مخدر با میزان اعتیاد به مواد مخدر (متغیر وابستهبا توجه به این واقعیت که متغیر میزان هزینه صرف شده جهت مصرف مواد مخدر بصورت فاصله ای مطرح گردیده لذا برای شناخت رابطه بین این متغیر با متغیر وابسته از ضریب همبستگی پیرسون استفاده نموده که نتایج محاسبات در جدول ذیل آمده است.
جدول ۳۵): خلاصه نتایج محاسبات رابطه متغیر مستقل میزان هزینه صرف شده جهت مصرف مواد مخدر پاسخگویان با میزان اعتیاد به مواد مخدر

 

متغیر مستقل متغیر وابسته نام آزمون مقدار سطح معناداری
میزان هزینه صرف شده جهت مصرف مواد مخدر میزان اعتیاد به مواد مخدر پیرسون ۳۸۱/۰ ۰۰۱/۰

با توجه به مقدار ضریب همبستگی محاسبه شده (۳۸۱/۰) و سطح معنی داری محاسبه شده (۰۰۱/۰sig=) فرض تحقیق «بین میزان هزینه صرف شده جهت مصرف مواد مخدر پاسخگویان با میزان اعتیاد آنان به مواد مخدر رابطه وجود دارد» تائید و فرض صفر تحقیق« بین میزان هزینه صرف شده جهت مصرف مواد مخدر پاسخگویان با میزان اعتیاد آنان به مواد مخدر رابطه وجود ندارد» رد می گردد. نتایج حاصله گویا این واقعیت بوده که شدت و میزان رابطه متغیر میزان هزینه صرف شده جهت مصرف مواد مخدر پاسخگویان با میزان اعتیاد آنان به مواد مخدر در حد رابطه قوی می باشد.
ه) بررسی رابطه متغیر سن شروع به مصرف مواد مخدر با میزان اعتیاد به مواد مخدر (متغیر وابستهبا توجه به این واقعیت که متغیر سن شروع به مصرف مواد مخدر بصورت فاصله ای مطرح گردیده لذا برای شناخت رابطه بین این متغیر با متغیر وابسته از ضریب همبستگی پیرسون استفاده نموده که نتایج محاسبات در جدول ذیل آمده است.
جدول ۳۶): خلاصه نتایج محاسبات رابطه متغیر مستقل سن شروع به مصرف مواد مخدر پاسخگویان با میزان اعتیاد به مواد مخدر

 

متغیر مستقل متغیر وابسته نام آزمون مقدار سطح معناداری
موضوعات: بدون موضوع
[پنجشنبه 1400-07-29] [ 03:25:00 ب.ظ ]