مقایسه ی ابعاد کمال گرایی،سیستم های مغزی رفتاری و تاب آوری در بیماران عروق کرونر و افراد عادی ۹۲- قسمت ۹ | ... | |
بیمارانی که تشخیص بیماری کرونر قلب گرفته بودند و کارکنا ن بیمارستان که این افراد از لحاظ سن و تحصیلات با گروه بیماران قلبی – عروقی همتا شدند .بیماران به تشخیص پزشک قلب و عروق و سرپرستاربخش معرفی می شدند .
۳-۵ روش نمونه گیری ابتدا از بین ۱۰ بیمارستان تخصصی دولتی قلب و عروق ۳ بیمارستان به تصادف انتخاب شد . نمونه به شیوه هدفمند و در دسترس انتخاب شد .
۳-۶ حجم نمونه و روش محاسبه آن برای براورد حجم نمونه از روش استفاده شد. با قرار دادن نمرات لازم در این فرمول حجم نمونه مشخص شد . نمونه ای به حجم ۱۶۷ نفر تعیین شد و پس از انتخاب هر فرد توضیحاتی در مورد پرسشنامه ها و هدف از اجرای آزمون و نحوه پاسخگویی ارائه گردید.درنهایت پس از حذف پرسشنامه های ناقص حجم نمونه برای هر گروه (بیمار و سالم )۱۵۰ مشخص شد.
دانلود متن کامل پایان نامه در سایت fumi.ir ۳-۷ مشخصات واحد پژوهش و معیارهای ورود و خروج مطالعه بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی قلب و عروق و محدوده سنی ۱۵ تا ۵۵ سال با توجه به راهنماییهای سرپرست های بخش قلب و عروق در نظر گرفته شد .تحصیلات (بیسواد – راهنمایی – متوسطه –دانشگاهی ) و سن و داشتن بیماری کرونر قلب معیار ورود و نداشتن وضعیت مناسب جسمی ، نداشتن تمایل به همکاری و داشتن بیماریهای جسمی دیگر به غیر از کرونری قلب معیار خروج مطالعه بودند .
۳-۸ توضیح ابزار گرد آوری اطلاعات و روایی و پایایی ابزار مقیاس کمال گرایی
۳-۹ روش گرد آوری اطلاعات ابتدا لیست بیماران کرونری قلب در اختیار قرارمی گرفت و با توجه به سن و تحصیلات آنها بیمار انتخاب میشد که پس از انتخاب هر فرد توضیحاتی در موردپرسشنامه و هدف از اجرای آزمون و نحوه پاسخگویی ارائه می گردید در مورد کارکنان هم با توجه به سن و تحصیلات (بیسواد – راهنمایی – متوسطه – دانشگاهی )با گروه بیماران قلبی همتا شده و پس از پاسخگویی به سوالات پرسشنامه که به صورت فردی اجرا میشد پرسشنامه ها جمع آوری شده و برای تجزیه و تحلیل نهایی آماده می گردید.
۳-۱۰ روش تجزیه و تحلیل دادها در تحقیق حاضر با بهره گرفتن از نسخه نرم افزار spss ، ابتدا داده ها وارد شدند و با توجه به متغیر های جمع آوری شده به منظور توصیف آن ها از شاخص های مناسب آمار توصیفی نظیر فراوانی و درصد ، شاخص های گرایش مرکزی و پراکندگی استفاده شد .علاوه بر این به منظور آزمون فرضیه های تحقیق با توجه به مفروضه های آزمون حسب مورد از روش های آماری تحلیل رگرسیون لوجستیک دو جمله ای و یومان ویتنی استفاده شد .
۳-۱۱ محدودیت های پژوهشی نمونه پژوهش حاضر به روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شد . به دلیل نرمال نبودن داده ها از مانووا استفاده نشد . عدم کنترل وضعیت اجتماعی / اقتصادی ، حمایت اجتماعی ، باورها و ارزش های معنوی از جمله محدودیت های پژوهش محسوب میشوند .
۳-۱۲ ملاحضات اخلاقی توجه به رضایت آگاهانه بیماران و افراد سالم ، دادن اطمینان به افراد در مورد محرمانه بودن اطلاعات آنها از ملاحضات اخلاقی بود .بعلاوه به شرکت کنندگان اعلام شد که در صورت تمایل و به منظور آگاهی از نتایج پژوهش می توانند به پژوهشگر مراجعه کنند .
۱-۴ مقدمه با توجه به متغیرهای مورد مطالعه و داده های جمع آوری شده به منظور توصیف آن ها از شاخص های مناسب آمار توصیفی نظیر فراوانی و درصد، شاخص های گرایش مرکزی و پراکندگی استفاده شد. علاوه بر این، به منظور آزمون فرضیه های تحقیق با توجه به مفروضه های آزمون های حسب مورد از روش های آماری تحلیل رگرسیون لوجستیک دوجمله ای و U مان- ویتنی استفاده شده است.
۲-۴)توصیف داده ها در این قسمت از فصل چهارم داده های به دست آمده از اندازه گیری متغیرهای مختلف، حسب مورد با بهره گرفتن از روش های مناسب آمار توصیفی نظیر فراوانی، درصد، میانگین، انحراف معیار و شاخص های توزیع توصیف می شوند.
جنسیت فراوانی درصد همان طور که در جدول بالا ملاحظه می شود شرکت کنندگان از نظر جنسیت تقریبا” یکسان هستند (۷/۴۸ درصد در برابر ۳/۵۱ ).
حق انحصاری © 2021 مطالب علمی گلچین شده. کلیه حقوق مح
[سه شنبه 1400-01-24] [ 10:27:00 ب.ظ ]
لینک ثابت
|