۳-۲-۲-۱- تعداد پنجه های بارور در بوته …………………………………………………………………………………………..۴۳
۳-۲-۲-۲- ارتفاع گیاه ………………………………………………………………………………………………………………………….۴۳
۳-۲-۲-۳- روزهای تا ۵۰ درصد گلدهی …………………………………………………………………………………………….۴۳
۳-۲-۲-۴- طول برگ پرچم ………………………………………………………………………………………………………………..۴۳
۳-۲-۲-۵- عرض برگ پرچم ……………………………………………………………………………………………………………….۴۳
۳-۲-۳- اندازه گیری صفات در مرحله رسیدن فیزیولوژیکی و قبل از برداشت ………………………………….۴۴
۳-۲-۳-۱- شاخص برداشت …………………………………………………………………………………………………………………۴۴
۳-۲-۳-۲- اجزای عملکرد ……………………………………………………………………………………………………………………۴۴
فهرست مطالب
۳-۲-۴- اندازه گیری صفات در مرحله بعد از برداشت ………………………………………………………………………..۴۵
۳-۲-۵- اندازه گیری صفات کیفی ……………………………………………………………………………………………………….۴۵
۳-۳- محاسبات آماری ………………………………………………………………………………………………………………………….۴۶
فصل چهارم: نتایج و بحث
۴-۱- تجزیه و تحلیل شاخص های رشد ………………………………………………………………………………………………۴۸
۴-۱-۱- تولید ماده خشک ……………………………………………………………………………………………………………………۴۸
۴-۱-۲- سرعت رشد محصول ………………………………………………………………………………………………………………۵۰
۴-۱-۳- سرعت رشد نسبی ………………………………………………………………………………………………………………….۵۲
۴-۱-۴- شاخص سطح برگ …………………………………………………………………………………………………………………۵۲
۴-۱- ۵- سرعت فتوسنتز خالص ………………………………………………………………………………………………………….۵۵
۴-۱-۶- دوام سطح برگ ………………………………………………………………………………………………………………………۵۵
۴-۱-۷- نسبت سطح برگ ……………………………………………………………………………………………………………………۵۸
۴-۱-۸- دوام بیوماس …………………………………………………………………………………………………………………………..۶۰
۴-۲- صفات مورفولوژیک ……………………………………………………………………………………………………………………..۶۱
۴-۲-۱- قابلیت پنجه زنی …………………………………………………………………………………………………………………..۶۱
۴-۲-۲- ارتفاع بوته ……………………………………………………………………………………………………………………………..۶۲
۴-۲-۳- تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی ………………………………………………………………………………………………۶۲
۴-۲-۴- تعداد روز تا رسیدگی کامل ……………………………………………………………………………………………………۶۳
۴-۲-۵- مساحت برگ پرچم ………………………………………………………………………………………………………………..۶۳
۴-۳- عملکرد و اجزای عملکرد …………………………………………………………………………………………………………….۶۵
۴-۳-۱- تعداد خوشه در واحد سطح (مترمربع) ………………………………………………………………………………….۶۵
۴-۳-۲- وزن هزار دانه ………………………………………………………………………………………………………………………….۶۵
۴-۳-۳- تعداد کل دانه در خوشه …………………………………………………………………………………………………………۶۶
۴-۳-۴- تعداد دانه پر در خوشه …………………………………………………………………………………………………………..۶۶
۴-۳-۵- تعداد دانه نیمه پر و پوک ………………………………………………………………………………………………………۶۷
۴-۳-۶- درصد باروری ………………………………………………………………………………………………………………………….۶۷
فهرست مطالب
۴-۳-۷- طول خوشه …………………………………………………………………………………………………………………………….۶۷
۴-۳-۸- شاخص برداشت ……………………………………………………………………………………………………………………..۶۸
۴-۳-۹- عملکرد دانه …………………………………………………………………………………………………………………………….۶۸
۴-۴-صفات کیفی ………………………………………………………………………………………………………………………………….۷۰
۴-۴-۱- دمای ژلاتینی شدن ………………………………………………………………………………………………………………..۷۰
۴-۴-۲- قوام ژل ……………………………………………………………………………………………………………………………………۷۰
۴-۴-۳- درصد آمیلوز …………………………………………………………………………………………………………………………..۷۱
۴-۴-۴- طول و عرض دانه قبل از پخت ………………………………………………………………………………………………۷۱
۴-۴-۵- طول و عرض دانه پس از پخت ………………………………………………………………………………………………۷۱
۴-۴-۶- طویل شدن دانه ……………………………………………………………………………………………………………………..۷۲
۴-۴-۷- عطر …………………………………………………………………………………………………………………………………………۷۲
۴-۶- همبستگی ها ……………………………………………………………………………………………………………………………….۷۶
۴-۷- نتیجه گیری کلی ………………………………………………………………………………………………………………………..۸۳
۴-۸- پیشنهادات …………………………………………………………………………………………………………………………………..۸۴
فصل پنجم: منابع
منابع ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۸۶
فهرست جداول و نمودار
جدول ۳-۱ مشخصات لاین های مورد مطالعه …………………………………………………………………………………….۳۷
جدول ۴-۱- میانگین مربعات تولید ماده خشک در ژنوتیپ های مورد مطالعه ………………………………….۴۹
جدول ۴-۲- مقایسه میانگین تولید ماده خشک در ژنوتیپ های مورد مطالعه ………………………………….۴۹
جدول ۴-۳- میانگین مربعات سرعت رشد محصول در ژنوتیپ های مورد مطالعه …………………………….۵۱
جدول ۴-۴- مقایسه میانگین مربعات سرعت رشد محصول در ژنوتیپ های مورد مطالعه………………….۵۱
جدول ۴-۵- میانگین مربعات سرعت رشد نسبی در ژنوتیپ های مورد مطالعه …………………………………۵۳
جدول ۴-۶- مقایسه میانگین مربعات سرعت رشد نسبی در ژنوتیپ های مورد مطالعه……………………..۵۳
جدول ۴-۷- میانگین مربعات شاخص سطح برگ در ژنوتیپ های مورد مطالعه ………………………………..۵۴
جدول ۴-۸- مقایسه میانگین مربعات شاخص سطح برگ در ژنوتیپ های مورد مطالعه …………………..۵۴ جدول ۴-۹- میانگین مربعات سرعت فتوسنتز خالص در ژنوتیپ های مورد مطالعه ………………………….۵۶
جدول ۴-۱۰- مقایسه میانگین مربعات سرعت فتوسنتز خالص در ژنوتیپ های مورد مطالعه …………۵۶
جدول ۴-۱۱- میانگین مربعات دوام سطح برگ در ژنوتیپ های مورد مطالعه ………………………………….۵۷
جدول ۴-۱۲- مقایسه میانگین مربعات دوام سطح برگ در ژنوتیپ های مورد مطالعه ……………………..۵۷
جدول ۴-۱۳- میانگین مربعات نسبت سطح برگ در ژنوتیپ های مورد مطالعه ……………………………….۵۹
جدول ۴-۱۴- مقایسه میانگین مربعات نسبت سطح برگ در ژنوتیپ های مورد مطالعه …………………..۵۹
جدول ۴-۱۵- میانگین مربعات دوام بیوماس در ژنوتیپ های مورد مطالعه ……………………………………….۶۰
جدول ۴-۱۶- مقایسه میانگین مربعات دوام بیوماس در ژنوتیپ های مورد مطالعه ………………………….۶۱
جدول ۴-۱۷- تجزیه واریانس صفات مورفولوژیکی مورد مطالعه ………………………………………………………..۶۴
جدول ۴-۱۸- مقایسه میانگین صفات مورفولوژیکی مورد مطالعه ………………………………………………………۶۴
جدول۴-۱۹- میانگین مربعات عملکرد و اجزاء عملکرد تیمارهای مورد مطالعه …………………………………۶۹
جدول ۴-۲۰- مقایسه میانگین عملکرد و اجزاء عملکرد ……………………………………………………………………..۶۹
جدول ۴-۲۱- میانگین مربعات عملکرد وصفات کیفی ژنوتیپ های مورد مطالعه ……………………………..۷۲
جدول ۴-۲۲- مقایسه میانگین صفات کیفی مورد بررسی در ژنوتیپ های مورد مطالعه …………………۷۲
جدول ۴-۲۳- مقایسات گروهی عملکرد و صفات کیفی در ژنوتیپ های مورد مطالعه …………………….۷۳

 

موضوعات: بدون موضوع
[چهارشنبه 1400-01-25] [ 05:10:00 ق.ظ ]