۲-۸-۲ پارامترهای تأثیر گذار بر لزجت …………………………………………………………………………………. ۵۷
۲-۸-۲-۱ اثر دما ………………………………………………………………………………………………………………. ۵۷
۲-۸-۲-۲ اثر کسر حجمی …………………………………………………………………………………………………. ۵۸
۲-۸-۲-۳ اثر اندازه ذره ……………………………………………………………………………………………………… ۶۱
۲-۸-۳ بررسی های تحلیلی لزجت ……………………………………………………………………………………….. ۶۲
۲-۸-۴ بررسی های تجربی لزجت ……………………………………………………………………………………….. ۶۳
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل سوم: روش های اندازه گیری خواص ترموفیزیکی (لزجت و ضریب هدایت گرمایی)
۳-۱ مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۶
۳-۲ لزجت ……………………………………………………………………………………………………………………… ۶۶
۳-۲-۱ لزجت دینامیکی …………………………………………………………………………………………………….. ۶۶
۳-۲-۲ لزجت سینماتیک …………………………………………………………………………………………………… ۶۷
۳-۳ اهمیت اندازه گیری لزجت …………………………………………………………………………………………… ۶۷
۳-۴ معرفی انواع لزجت سنج و کاربرد هر نوع از آن ………………………………………………………………. ۶۷
۳-۴-۱ لزجت سنج های آزمایشگاهی …………………………………………………………………………………… ۶۷
۳-۴-۱-۱ لزجت سنج های U شکل ……………………………………………………………………………………… ۶۷
۳-۴-۱-۲ لزجت سنج های سقوطی ……………………………………………………………………………………… ۶۸
۳-۴-۱-۳ لزجت سنج های لرزشی ………………………………………………………………………………………. ۶۸
۳-۴-۱-۴ لزجت سنج های دورانی ………………………………………………………………………………………. ۶۹
۳-۴-۱-۵ لزجت سنج های استابینگر …………………………………………………………………………………….. ۶۹
۳-۵ شرح آزمایش، اندازه گیری لزجت در این پایان نامه …………………………………………………………. ۶۹
۳-۵-۱ مشخصات دستگاه بروکفیلد ……………………………………………………………………………………… ۷۲
۳-۶ ضریب هدایت گرمایی ……………………………………………………………………………………………….. ۷۳
۳-۶-۱ روش سیم داغ گذرا ………………………………………………………………………………………………… ۷۴
۳-۶-۲ روش صفحات موازی پایا ………………………………………………………………………………………… ۷۵
۳-۶-۳ روش تحلیلگر حرارت ثابت …………………………………………………………………………………….. ۷۵
۳-۶-۴ روش استوانه های هم مرکز ……………………………………………………………………………………… ۷۶
۳-۶-۵ روش نوسانی دما ……………………………………………………………………………………………………..۷۷
فهرست مطالب
عنوان صفحه
۳-۶-۶ روش مقایسه حرارتی ………………………………………………………………………………………………. ۷۷
۳-۶-۷ روش امگا ۳ ………………………………………………………………………………………………………….. ۷۸
۳-۷ روش اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی در این تحقیق …………………………………………………… ۷۸
۳-۷-۱ مشخصات دستگاه KD2-Pro …………………………………………………………………………………… 79
۳-۷-۱-۱ قابلیت های دستگاه …………………………………………………………………………………………….. ۷۹
۳-۷-۱-۲ محدوده اندازه گیری …………………………………………………………………………………………… ۷۹
۳-۷-۱-۳ دقت اندازه گیری ……………………………………………………………………………………………….. ۷۹
۳-۸ دیگر دستگاه های استفاده شده در این آزمایش ……………………………………………………………….. ۸۰
۳-۸-۱ دستگاه PH متر …………………………………………………………………………………………………….. ۸۰
۳-۸-۱-۱ مشخصات دستگاه ………………………………………………………………………………………………. ۸۰
۳-۸-۲ دستگاه همزن (استیرر) …………………………………………………………………………………………….. ۸۱
۳-۸-۳ دستگاه ترازوی دیجیتال آزمایشگاهی ………………………………………………………………………… ۸۱
فصل چهارم: تحلیل و بررسی دستاوردهای آزمایش
مقدمه …………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸۲
۴-۱ اندازه گیری ضریب هدایت گرمایی ………………………………………………………………………………. ۸۲
۴-۱-۱ اثر دما بر ضریب هدایت گرمایی نانو سیال …………………………………………………………………… ۸۲
۴-۱-۲ اثر کسر حجمی بر ضریب هدایت گرمایی …………………………………………………………………… ۸۸
۴-۱-۳ مقایسه ضریب هدایت گرمایی نسبی بر حسب کسر حجمی با فرمولاسیون مختلف …………….. ۱۰۳
۴-۱-۴ ارائه روابط ریاضی برای ضریب هدایت حرارت نسبی ………………………………………………….. ۱۰۷
۴-۲ لزجت دینامیکی ………………………………………………………………………………………………………. ۱۱۰
۴-۲-۱ اثر دما بر لزجت دینامیکی ………………………………………………………………………………………. ۱۱۰
۴-۲-۲ اثر کسر حجمی بر لزجت دینامیکی ………………………………………………………………………….. ۱۱۴
فهرست مطالب
عنوان صفحه
۴-۳ لزجت نسبی نانو سیال ………………………………………………………………………………………………… ۱۱۸
۴-۳-۱ اثر کسر حجمی بر افزایش لزجت نسبی ……………………………………………………………………… ۱۲۳
۴-۳-۲ مقایسه نتایج تجربی اثر کسر حجمی بر لزجت نسبی با فرمولاسیون مختلف ………………………. ۱۲۷
۴-۳-۳ ارائه روابط ریاضی برای لزجت نسبی ……………………………………………………………………….. ۱۳۵
۴-۴ ارائه نتایج حاصل از آزمایش در قالب جدول……………………………………………………………………۱۳۷
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
۵-۱ جمع بندی ………………………………………………………………………………………………………………..۱۴۰
۵-۲ پیشنهادات ………………………………………………………………………………………………………………..۱۴۱
منابع………………………………………………………………………………………………………………………………۱۴۲
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول ۱-۱ انقلاب های صنعتی تاریخ بشر ………………………………………………………………………………. ۳
جدول ۱-۲ وقایع برجسته در تاریخ فناوری نانو ………………………………………………………………………… ۴
جدول ۱-۳ ضرایب هدایت حرارتی مواد گوناگون ………………………………………………………………….. ۱۰
جدول ۲-۱ مقایسه اجمالی میکرو ذرات و نانو ذرات ……………………………………………………………….. ۱۲
جدول ۲-۲ روند روبه رشد تحقیقات در زمینه نانو سیال با بررسی تعداد مقالات مرتبط در بانک اطلاعاتی Scopus ………………………………………………………… …………………………………………………………….. 14

 

 

موضوعات: بدون موضوع
[چهارشنبه 1400-01-25] [ 04:25:00 ب.ظ ]