جدول ۴-۳-۲-۱
Block 1: Method = Enter

 

Omnibus Tests of Model Coefficients
  آماره کای دو[۲۳۰] درجه آزادی[۲۳۱] Sig.
Step 1 Step ۴۹٫۸۹۵ ۶
Block ۴۹٫۸۹۵ ۶
Model ۴۹٫۸۹۵ ۶ *

جدول۴-۳-۲-۱ نشان دهنده نتایج از آزمون اوم نی بوس است. که با توجه به مقدار آماره کای دو ۴۹٫۸۹۵ و مقدار sig(سطح معنادای[۲۳۲]) ۰ نتایج حاصل از این آزمون نشان می­دهد برازش مدل قابل قبول بوده و در سطح خطای کمتر از ۰٫۰۱ معنی دار می­باشد.
*. آماره والد
با توجه به نتایج در جداول؛ جدول ۴-۳-۲-۲ و جدول ۴-۳-۲-۳. این نتیجه حاصل می­ شود که تمامی متغیرها به استثنای[۲۳۳] متغیر اندازه شرکت(۰٫۳۸۵) به میزان قابل توجهی در برازش مدل مناسب بوده و همچنین نتایج بازگو کننده این مطلب است که تغییر در متغیرهای؛ نسبت بازدهی ارزش ویژه، عمر شرکت، نوع گزارش حسابرس و اهرم مالی با کیفیت اقلام تعهدی اختیاری منفی و در جهت خلاف هم است و به نوعی افزایش در این متغیرها با احتمال از انتخاب شرکت دارای کیفیت اقلام تعهدی اختیاری پایین همراه است که در مفهوم کلی افزایش/کاهش دراین متغیرها(نسبت بازدهی ارزش ویژه، عمر شرکت، نوع گزارش حسابرس و اهرم مالی) با افزیش/کاهش اقلام تعهدی اختیاری همراه است. اما تغییر در متغیراهرم مالی و کیفیت اقلام تعهدی اختیاری مثبت و هم جهت است، که به نوعی افزایش در این متغیر با احتمال از انتخاب شرکت دارای کیفیت اقلام تعهدی اختیاری بالا همراه است که در مفهوم کلی افزایش/کاهش دراین متغیرها با کاهش/ افزیش اقلام تعهدی اختیاری همراه است.
همچنین با توجه به مطالب فوق نتیجه براین است که بین نسبت بازدهی ارزش ویژه و کیفیت قلام تعهدی رابطه منفی وجود داردیعنی افزایش/کاهش درآن با افزیش/کاهش اقلام تعهدی اختیاری همراه است و از لحاظ معناداری قابل قبول می­باشد وکه این خود مبنایی بر قبول این فرضیه که بین نسبت به بین نسبت قیمت بازار به ارزش دفتری حقوق صاحبان سهام و کیفیت قلام تعهدی وجود رابطه معناداروجود دارد محسوب می­ شود.
پایان نامه - مقاله - پروژه

 

Variables in the Equation
  B S.E. Wald df Sig. Exp(B)
موضوعات: بدون موضوع
[پنجشنبه 1400-07-29] [ 04:36:00 ق.ظ ]