– قاسمی ع، ۱۳۸۸٫ گیاهان دارویی و معطر شناخت و بررسی اثرات آنها” چاپ اول، انتشارات دانشگاه آزاد واحد شهر کرد،شهر کرد، ص ۵۴۱٫
-کوچکی،ع.،ثابت تیموری، م.، ۱۳۸۸٫ تأثیر فواصل آبیاری ونوع کود بر عملکرد کمی سه گیاه دارویی: اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) ، رزماری(Rosmarinus officinalis) و زوفا (Hyssopus officinalis)در شرایط مشهد.
– کلخوران، س.، قلاوند، ا. و مدرس ثانوی، س، ع، م. ۱۳۸۹٫ تأثیر سیستم­های مختلف حاصلخیزی بر صفات مورفولوژیک و عملکرد گیاه آفتابگردان. یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، ص ۱۸۴، تهران.
– کوچکی، ع.، حسینی، م. و هاشمی دزفولی، ا. ۱۳۸۷٫ کشاورزی پایدار (ترجمه)، چاپ ششم. انتشارت جهاد دانشگاهی مشهد. ۱۶۲ صفحه.
– کوچکی، ع.، تبریزی، ل. و قربانی، ر. ۱۳۸۷٫ ارزیابی اثر کودهای بیولوژیکی بر ویژگیهای رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی گیاه دارویی زوفا(Hyssopus officinalis). مجله پژوهش­های زراعی ایران، شماره ۱، جلد۶٫
– کوچکی، ع.، ع.، نخ فروش و ح. ظریف کتابی. ۱۳۷۶٫ کشاورزی ارگانیک. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳۳۱ صفحه.
– کامکار ب و مهدوی دامغانی ع، ۱۳۸۷٫ مبانی کشاورزی پایدار. چاپ اول، انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد، مشهد، ص ۳۱۳٫
– کرمی ع،۱۳۷۶ . رابطه سازه های اجتماعی-اقتصادی با دانش فنی و کشاورزی پایدار بین گندمکاران” چاپ اول، معاونت برنامه ریزی و بودجه وزارت کشاورزی، تهران.
تصویر درباره جامعه شناسی و علوم اجتماعی
-گندمکار، ا.،رحمانی، ح.، جعفری، پ. ۱۳۸۷٫ نقش همزیستی میکوریزا در تغذیه و جذب آب، جذب کربن، افزایش فتوسنتز، فیتوهورمون ها، مقاومت به بیماری، فلزات سنگین وخشکی در گیاهان.
– لباسچی، م. ح. ۱۳۷۹٫ بررسی جنبه­ های اکوفیزیولوژی گل راعی در اکوسیستم­های طبیعی و زراعی، رساله دکتری، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس، ص۱۹۰٫
– لکزیان، ا. ومیلانی، ن. ۱۳۸۴٫ اصول کاربردهای میکروبیولوژی خاک(ترجمه)،چاپ اول. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.۶۹۶ صفحه.
– مجیری، ع.، ارزانی، ا.، ۱۳۸۲٫ اثر سطوح مختلف کود اوره و تراکم بوته بر عملکرد و اجزای آن در آفتاب گردان. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، سال ۷، شماره ۲٫
– محمد پور، م.، عباس زاده، ب.، خورسندی، س.، مینویی مقدم، ج.، ۱۳۹۰٫ بررسی میزان عملکرد گیاه دارویی مرزه در واکنش به مقادیر مختلف کود اوره، همایش ملی دستاوردهای نوین در زراعت. باشگاه پژوهشگران جوان واحد شهر قدس.
– مظفریان، و.، ۱۳۸۲ . فرهنگ نامهای گیاهان ایران. انتشارات فرهنگ معاصر، تهران، ۷۴۰ صفحه.
– ملکوتی م ج. و ریاضی همدانی س ع، ۱۳۷۰٫ کودها و حاصلخیزی خاک ” چاپ اول، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی، تهران.
-. مکی­زاده تفتی، م.، چایی چی، م، ر،. نصراله­زاده، ص.، خاوازی، ک. ۱۳۹۱٫ اثر کاربرد منابع مختلف نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه مرزه. فصلنامه علمی- پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. جلد ۲۸، شماره ۲، ص ۳۴۱-۳۳۰٫
– منگل ک. و کرکبی ا، ۱۳۷۶٫ اصول تغذیه گیاه” جلد دوم، ترجمه سالاردینی ع. و مجتهدی م، مرکز نشر دانشگاهی، تهران.
– معزاردلان م. وتواقبی فیروزآبادی غ ر، ۱۳۸۱٫ مدیریت حاصلخیزی خاک برای کشاورزی پایدار” چاپ اول،تهران.
– معلم، ا.ح. و ح.ر. عشقی زاده. ۱۳۸۶٫ کاربرد کودهای بیولوژیک : مزیتها و محدودیتها.خلاصه مقالات دومین همایش ملی بوم شناسی ایران. گرگان. ص ۴۷
– مصیبی ع، ۱۳۸۷٫، پایان نامه “بررسی الگوی کاشت، تراکم و منابع نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت”، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود.
– نوربخش، ف، و حاجی باسی، م. ا، ۱۳۷۸٫ بیولوژی خاک. انتشارات غزل، ۱۹۸ صفحه.
– هیگن ج، و تاکر ب، ۱۳۷۶٫ مصرف کود در اراضی فاریاب و دیم ” ترجمه ملکوتی ج. ونفیسی م، انتشارات دانشگاه تربیت مدرس، تهران.
-هاشمینیا،م. و حقنیا،غ. ۱۳۷۸٫ عناصر غذایی گیاهان در محیط های بیابانی و خشک (ترجمه). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ۱۸۳ صفحه.
– Abdul-Jaleel, C., P. Manivannan, B. Sankar, A. Kishorekumar, R. Gopi, R. Somasundaram and R. Panneerselvam. 2007. Pseudomonas fluorescens enhances biomass yield and ajmalicine production in Catharanthus roseus under water deficit stress. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces. 60: 7–۱۱٫
– Abdelaziz, M., Pokluda, R., and Abdelwahab, M. 2007. Influence of compost, microorganism and NPK fertilizer upon growth, chemical composition and essential oil production of Rosmarinus officinalis L. Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca 35: 86-90.
-Abdelaziz, M. E., A. H. Hanafy Ahmed, M. M. Shaaban, R. Pokluda, 2007, Fresh weight and yield of lettuce as affected by organic manure and bio fertilizers. Conference of organic farming, Czech Univ. Agric., Czech Republic, 212-214.
– Adiguzel, A., Ozer, H., kilic, H. and Cetin, B., 2007. Screening of antimicrobial activity of essential oil and methanol extract of Satureja hortensis on foodborne bacteria and fungi. Czech J. Food Sci., 25(2): 81-89
– Ahmadian A, Tavassoli A, Amiri E., 2011. The interaction effect of water stress and manure on yield components, essential oil and chemical compositions of cumin (Cuminum cyminum). African Journal of Agriculture Research 6(10): 2309-2315.
– Ahmadian A, Tavassoli A, Amiri E., 2011. The interaction effect of water stress and manure on yield components, essential oil and chemical compositions of cumin (Cuminum cyminum). African Journal of Agriculture Research 6(10): 2309-2315.
– Aiken, G.H., Mcknight, D.M., Wershaw, R.L., and Mac Carthy, P., 1985. Humic Substabces in soil, Sediment, and Water. New York. USA: Wiley Inter Sciene.
– Ajimoddin, I., Vasundhara, M., Radhakrishna, D., Biradar, S.L. and Rao, G.G.E., 2005. Integrated nutrient management studies in sweet basil (Ocimum basilicum L.). Indian Perfumer, 49(1): 95-102.
– Akhtar M. S. and Siddiqui Z. A., 2008. Glomus intraradices, Pseudomonas alcaligenes and Bacillus pumillus pumilus: effective agents for the control of root-rot disease complex of chickpea (Cicer arietinum L.). J. Gen. Plant Pathol., 74, pp 53.
– Albayrak S. and Camas N., 2005. Effect of different levels and application times of humic acid on root and leaf yield and component of forage turpin. Journal of Agronomy 42: 130- 133.
– Aliari, H., 2006. Agronomy and Physiology of Oilseeds. Amidi Publicationss, Iran
– Aliabadi Farahani, H. Lebaschi, M.H. and Hamidi, A., 2008. Effect of arbuscular mycorrhizal fungi, Phosphorus and water stress on quantity and quality characteristics of coriander. Advances in Natural and Sciences. 2: 55-59.
— Alizadeh Sahzabi, A. Sharifi Ashoorabadi, E., Shiranirad, A.H., Abbaszadeh, B. and Aliabadi Farahani, H., 2010. The methods of nitrogen application influence on essential oil yield and water use efficiency of summer savory (Satureja hortensis L.). Journal of Horticulture and Forestry, 2(3): 52-56
– AL-Karaki G. N. and Clark R. B., 1998. Growth, mineral acguistion and water use by mycorrhizal wheat grown under water stress” J. Plant Nutr., 21, pp 263.
– AL-Karaki G. N., 2006. Nursery inoculation of tomato with arbuscular mycorrhizal fungi and subsequent performance under irrigation with saline water. Sci. Hortic., 109, pp1.
– Alloush G. A., Zeto S. K. and Clark R. B., 2000. Phosphorrus source, organic matter, and arbuscular mycorrhizae effects on growth and mineral acquisition of chickpea grown in acidic soil . J. Plant Nutr., 23, 9, pp 1351.
– Allen M, Moore JTS, Christensen M., 1982 Phytohormone changes in Bouteloua gracilis infected by vesicular-arbuscular mycorrhizae: II. Altered levels of gibberellin like substances and abcsisic acid in the host plant. Can. J. Bot.; 60: 468 – ۷۱
– Allen MF, Smith WK, Moore TS, Christensen M., 1981. Comparative water relations and photosynthesis of mycorrhizal and non-mycorrhizal Bouteloua gracilis H.B.K. Lag ex Steud. New Phytol.; 88: 683 – 93.
-Altieri, M. A., 1994. Sustainable agriculture, Encyclopedia of agriculture Science. 4:239-247.
– Anwar M., Patra D. D., Chand S., alpesh K., Naqvi A. A. and Khanuja S.P.S. 2005. Effect of organic manures and inorganic fertilizer on growth, herb and oil yield, nutrient accumulation, and oil quality of French basil. J.of. Commun. Soil Sci. plant., 36(13-14), pp 1737-1746.
– .Antunes, P.M., Schneider, K., Hillis, D. and Klironomos, J.N. 2007. Can the arbuscular mycorrhizal fungus Glomus intraradices actively mobilize P from rock phosphates? Pedobiologia. 51:281-286.
– Astaraei A. R., Ivani R., 2008. Effect of organic sources as foliar spray and root media on nutrition of cowpea plant. American-Eurasian J. Agri. Environ. Sci. 3, 352-356.
– Auge, R. M. 2001. Water relations, drought and vesicular- arbuscular mycorrhiza symbiosis. Mycorrhiza.11:3-42.
– Avio L., Pellegrino E., Bonari E. and Giovannetti M., 2006. Functional diversity of arbuscular mycorrhizal fungal isolates in relation to extraradical mycelia networks” New Plhytol., 172, pp 347.
– Awasthi, A., Bharti, N., Nair, P., Singh, R., Shukla, A.K., Gupta, M.M., Darokar, M.P., Kalra, A., 2011. Synergistic effect of Glomus mosseae and nitrogen fixing Bacillus subtilis strain Daz26 on artemisinin content in Artemisia annua L. Appl. Soil Ecol. 49, 125–۱۳۰٫
– Ayuso M., Hernandez T., Garcia C., and Pascual J. A., 1996. A comparative study of the effect on barley growth of humic substances extracted from municipal wastes and from traditional organic materials 24:493- 500.
– Ayub M, Naeem M, Ather- Nadeem M, Tanveer A, Tahir M, Alam R., 2011. Effect of nitrogen application on growth, yield and oil contents of fennel (Foenoculum vulgare Mill.). Journal of Medicinal Plants Research 5 (11): 2274-2277.
– Bagyaraj, D.J. 1992. Vesicular-arbuscular Mycorrhiza: Application in agriculture. Methods Microbiol. 24:360-373.
– Baher, Z.F., M. Mirza, M. Ghorbanli, and M.B. Rezaii., 2002. The influence of water stress on plant height, herbal and essential oil yield and composition in Satureja hortensis L. Flavour. Fragrance. J. 17: 257-277.
– Barea J. M., Ferrol N., Azcon-Aguilar C. and Azcon R., 2008. Mycorrhizal symbioses, pp 143-163, In:, The ecophysiology of plant-phosphorus interaction”, White P. J. and Hammond J. P., Springer. Dordrecht.
-Barea, J. M., Werner, D., Azcon-Guilar, C. and Azcon, R., 2005. Interaction of arbuscular mycorrhizal and nitrogen fixing symbiosis in sustainable agriculture. In: D. Werner and W. E. Newton. (Eds). Nitrogen fixation in agriculture, forestry, ecology and the environment. Springer.
– Barea J. M., Azcon-Aguilar C. and Azcon R., 1993.Mycorrhizal and crop. In: Advances in plant pathology. Volume 9: Mycorrhiza Synthesis. I. C. Tommerup (ed). Academic Press. San Diego. Pp. 1-31.
-Befrozfar M.R., Habibi D., Asgharzadeh A., Sadeghi-Shoae M, and Tookalloo M.R. 2013. Vermicompost, plant growth promoting bacteria and humic acid can affect
the growth and essence of basil (OcimumbasilicumL.). Annals of Biological Research. 4 (2): 8-12.
– Below F.E. and Gentry L.E., 1992. Maize productivity as influenced by mixed nitrogen supplied before or after anthesis” J. of. Crop. Sci., 32, pp 163-168.
– Bergmann. W. ۱۹۵۴٫ Root growth and harvest yield. Field Crop Abstracts. 7:104
– Bist, L.D., Kewaland, C.S. and Sobran, S., 2000. Effect of planting geometry and level of nitrogen on growth and yield quality of European Dill (Anethum gravolens). Journal of Horticulture, 57: 351-355.
– Bradley K., Drijber R. A. and Knops J., 2006. Increased N availability in grassland soils modifies their microbial communities and decreases the abundance of arbuscular mycorrhizal fungi. Soil Biol. Biochem., 38, pp 1583.
– Buchanan B, Gruissem W, Jones R., 2002. Natural Products (secondary metabolites). Biochemistry and Molecular Biology of Plants. Science Press, Beijing. 817 pp.
– CAGRAS S., SARI N., ORTAS I., 2000. The effects of vesicular- arbuscular mycorrhizae on the plant growth and nutrient uptake of cucumber. Turk J Agric Forest 24, 571-578.
– Carrubba, A., 2009. Nitrogen fertilisation in coriander (Coriandrum sativum L.): a review and meta-analysis. J Sci Food Agric, 89: 921–۹۲۶٫
– Cechin, I. and de Fátima Fumis, T., 2004. Effect of nitrogen supply on growth and photosynthesis of sunflower plants grown in the greenhouse. Plant Science, 166: 1379–۱۳۸۵٫
-Chatzopoulou PS, Koutsos TV, Katsiotis, ST., 2006. Study of nitrogen_fertilization rate on fennel cultivars for essential oil yield and composition. Journal of Vegetable Science 12: 85-93.

 

 

موضوعات: بدون موضوع
[چهارشنبه 1400-01-25] [ 08:04:00 ق.ظ ]